Op zoek naar een kans, verhuisde Belé naar Atlético Madrid.

Musa Belle (Atlético Madrid) viel plotseling in de training.

De Britse pers Dailista zei op 24 juli (Koreaans visie): “Belle viel plotseling in de training, hij had een angstaanjagend moment dat hij bij zijn collega’s was tijdens de training en op de grond viel, de spelers waren geschokt. Sommige spelers bewogen om de toestand van Belé te controleren. Medische hulp was ook in nood. Gelukkig stond Belé op en verliet het veld zelf. De kwestie werd niet serieus geacht, ‘zei hij.

De media citeren de berichtgeving van de Spaanse pers Marca, waarin staat dat de bloeddruk van Belle is gedaald. Nu, hoewel hij de normale cijfers had gevonden, was hij zeker bang voor zowel spelers als Atlético Madrid, die hij zou blijven onderzoeken, en deze zaak kwam tot een verbazingwekkende verrassing. Alle fans van voetbal over de hele wereld kennen de speler genoeg van het tragische voorbeeld van een plotselinge gebeurtenis. “

Ondertussen, na Fulham en Celtic, trok Belle zijn aandacht naar de aanvallende middelen die de hele wereld opmerkte, maar dit seizoen was anders. Zijn aanwezigheid was snel verkleind. Op zoek naar een kans, verhuisde Belé naar Atlético Madrid.
Elling Holland (20 en Dortmund), die de reputatie van ‘oncontroleerbare aanvaller’ kreeg voor één actie, was al erg opgewonden sinds de controversiële rustperiode in de Tweede Keizerlijke Oorlog.

Het Britse medium ‘Guardian’ heeft Holland-verhalen verteld over het meest interessante onderwerp van de ronde van vorige week in de Bundesliga, Duitsland, in de afgelopen 22e, 2020-2021. Het rapport van Mirco Frank van de Duitse Bilt en Yorg Byler over de gebeurtenissen in Keulen was een levendige verwijzing naar de artikelen over de veldaanvallen.

Volgens ‘The Guardian’ was Holland al in ‘oncontroleerbare’ toestand, zoals hij in een interview had toegegeven kort na de oproep van het Noorse nationale team, vanaf de rusttijd. Dortmund leidde Holland’s vroege preventieve doelpunt in de eerste helft van drie minuten, maar hij eindigde de eerste helft met 1-1 en stond een gelijkspel toe aan Ondray Duda in de 35e minuut.

Hollande heeft een aantal Engelse vloeken gebruikt, “(fuck)” genaamd, en schreeuwde: “Ik haat dit, verdomme!”Nadat hij twee tegen twee had geslagen met zijn dramatische gelijkmaker, gooide hij zijn uniform naar Jorge Mere, die om een ​​uitwisseling vroeg, en verliet het stadion met slechts veertien seconden, toen de klap van de klap afging.
De ‘Gardian’ zei hierover: ‘Dit maakt deel uit van een actie die Holland speciaal maakt. Het betekent dat zelfs het missen van kansen in training een verlangen is dat niet kan worden geaccepteerd, een persoonlijkheid die geen nederlaag toegeeft.

Tegelijkertijd analyseerde hij dat het een ‘wees’ zou kunnen zijn voor de situatie waarin het team zich bevindt; Dortmund heeft ook moeite met ‘inferieure’ teams zoals Keulen dit seizoen. Het is nu de vijfde plaats in de 26e ronde, dus ik kan niet garanderen dat ik de Champions League-ligplaats voor het volgende seizoen zal bereiken.

Hollande leidt een groot team genaamd Dortmund alleen op de leeftijd van de medicijnman, alleen in een wedstrijd waarin Holland’s scoren explodeert, schijnt het team.

De guardians voorspellen dat de plannen van Holland en Mino Lionla-agenten om in Dortmund te blijven tot volgend seizoen, om de Champions League te ervaren en vervolgens over te dragen naar een grote club zoals Man City.

De recente stille overdrachtstheorieën die in overeenstemming zijn met deze realiteit, worden opnieuw opgeblazen. De berichten van Mansity Chelsea, Real Madrid Barcelona en anderen over de inzet van Holland zijn op dit moment op een dag. Zoals alle andere afdelingen, is Dortmund, die in de nasleep van Corona 19 werd getroffen door financiële problemen, niet in staat om de ballen van ‘verkoop’ te hanteren.
LA Dodgers infielder Justin Turner (37) verteren de proefwedstrijd met een zwevend lichaamsgewicht, een verrassing die zijn gewicht vermindert, een maatregel om te ontsnappen aan een kwalitatief hoogwaardige hamstringblessure.

De LA Times zei op 23 juli (Korea Time): “Turner verteren het lentekamp met een slanke blik. Turner’s gewicht was ooit gedaald tot £ 192 (ongeveer 87 kg). “We concentreren ons op gewichtstraining om het naar 200 pond te brengen (ongeveer 91 kg).”

In een video-interview met lokale verslaggevers zei Turner: “Mijn doel is om elke dag de startopstelling van manager Dave Roberts (49) te betreden. Om dat te doen, probeerde hij fysieke obstakels te verwijderen, “zei Roberts,” en hij was tevreden dat “Turner’s gewichtsverlies een defensief nba중계 voordeel zou zijn.”

Nadat hij het afgelopen seizoen een gratis agent (pre-Agent) was geworden, bleef Turner in februari bij de One-team Dodgers, die een contract van twee jaar tekende. “Turner kreeg veel kritiek op de FA-markt vanwege zijn bezorgdheid over de schade en zijn beperkte defensiebereik, en daarom miste hij de aandacht van andere teams,” legde de LA Times uit.

Zoals het medium opmerkt, werd Turner vorig seizoen getroffen door een grote en kleine blessure. Sinds augustus vorig jaar is de hamstring oncomfortabel en heeft hij in september een aantal gewonden op de lijst gezet en heeft hij ook positief gereageerd op de World Series-test van 2020 op de laatste laatste nicht van de virusinfectie (Corona19).

Volgens het artikel verteerde Turner een dieetprogramma dat 30 dagen lang afsloot, zoals suiker, zuivel, koolhydraten en alcohol zodra hij een residuovereenkomst met de Dodgers had gesloten.Turner herinnerde zich de tijd en lachte: “Het was een tijd die ik had geleerd – iedereen die op de vrije markt was, zou veel mensen horen.”

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다