Terdapat peningkatan pendapat mengenai masalah doktor pasukan

Saya ingin menulis untuk anda, menyambut anda dengan penyiaran analisis bola sepak luar negara untuk masa yang lama, dan ramai orang membuat ramalan hasil untuk acara sukan sahaja. Tetapi proto atau Batman sendiri, tentu saja, mungkin mempunyai bahagian yang tidak memuaskan dalam bahagian kadar yang betul. Jangan risau sekarang. Saya akan membimbing anda dengan kombinasi yang pasti berdasarkan maklumat profesional. Sila rujuk kepada saya di bawah.
Dalam siaran ini, saya akan membiarkan Lari dari Levante Valencia, yang akan diadakan pada 13 Mac, menulis tentang permainan bola sepak.
Selepas kehilangan dan kembali dalam perlawanan menentang Sociedad, Levante tidak terkalahkan dalam tiga perlawanan liga ditutup. Walau bagaimanapun, musim ini, pasukan pertahanan yang kuat, penyerang Roger dan Morales telah berfungsi, dan mereka menunjukkan kekuatan yang kuat dengan kedudukan ke-11 dalam liga dengan 7 kemenangan, 11 seri dan 8 kerugian. Terutama, semasa bermain di rumah, dia mempunyai 4 kemenangan, 7 seri dan 2 kerugian, dan dia mempunyai ketabahan yang tidak mudah dikalahkan. Melaro, Campaña dan Radoya pertahanan mempunyai kesan buruk terhadap kolon kerana kecederaan, tetapi anda boleh mengharapkan kuasa serangan balas yang berpusat pada Ace Morales.
Berjalan ke ekspedisi itu, Valencia dapat memenangi kemenangan dramatik dengan skor 2-1 dalam perlawanan derby melawan Villareal. Gyeonggi-do dengan pasukan lawan adalah perlawanan derby antara pasukan pasukan, jadi anda boleh mengharapkan kemenangan perlawanan derby untuk dua perlawanan berturut-turut. Adalah menggalakkan bahawa Lee Kang-in di Jungwon memainkan peranan dalam bentuk berkilauan dalam permainan di mana dia mendapat peluang untuk bermain. Walau bagaimanapun, adalah kebimbangan besar bahawa FW Gomez, MF Soler dan Rachichi DF Gaya harus bermain dalam permainan ini dengan kebocoran kuasa yang sengit yang menyebabkan kehilangan akibat penggantungan FW Gomez, MF Soler dan Rachichi DF Gaya kerana kecederaan MF Cherry Chef DF Fitchini.
Valencia telah memenangi perlawanan derby dengan Villareal yang terakhir, tetapi empat orang mempunyai kesan buruk yang besar terhadap permainan. Memandangkan suasana permainan yang ditunjukkan musim ini, Levante, yang menunjukkan serbuan balas selepas pertahanan, nampaknya dapat memimpin. Saya cadangkan anda memenangi rumah. Memandangkan pasukan jauh yang empat orang hilang, kami menjangkakan seri untuk satu tangan kerana pasukan rumah akan mendapat kemenangan yang cukup. Secara keseluruhannya, saya tidak akan mendapat gol yang baik.
Bermula dengan kecederaan Van Dyke terhadap Everton, pemain tengah seperti Joe Gomez dan Joel Martip mengalami kecederaan jangka panjang untuk kembali musim ini, atau sangat lewat, dan di hadapannya, banyak pemain lain mengalami kecederaan, termasuk Henderson dan Diogo Jotta, Keita dan Tiago. Liverpool, yang menganggapnya sebagai persaingan untuk kejohanan itu, telah menyebabkan keadaan ini menyebabkan skuad menjadi sangat nipis dan juga menjauhkan diri dari persaingan untuk menang. Jadi, apa yang akan dinamakan oleh pemain yang kini berada di senarai kecederaan Liverpool? Saya akan 해외축구중계 melihat sekali.
Van Dyke, yang menyertai pasaran pemindahan musim sejuk 2018 ke Liverpool, telah menyumbang banyak kepada Liga Juara-Juara dan Liga Perdana dengan nukleus pertahanan Liverpool dalam tempoh tiga tahun yang lalu. Van Dyke, yang telah bermain dengan baik untuk mencapai tempat ketiga dalam calon Valondor, mengalami kecederaan ligamen salib dalam menangani Pickford di Mercyside Derby melawan Everton pada pertengahan Oktober dan dihukum musim ini.
Pemain pertahanan Liverpool berusia 23 tahun Gomez, walaupun dia cedera, mengalami kecederaan lutut semasa latihan pada 11 November selepas bermain menentang Manchester City. Walau bagaimanapun, apabila saya jatuh ke Van Dyke dan Gomez di Liverpool, di mana pusat belakang tidak mencukupi, terdapat banyak permainan di mana Favine pergi ke pusat belakang.
Martip, yang telah menghabiskan banyak masa dalam perjalanan perniagaan dengan kecederaan Van Dyke dan Joe Gomez, telah melakukan yang terbaik setiap kali dia bermain sebagai pemain tengah dengan Favidue, tetapi kecederaan besar dan kecil berulang kali dan akhirnya dia tidak lagi bermain untuk Tottenham Hotspur musim ini. Martip dinilai musim ini kerana kecederaan ligamen, dan di Liverpool, pusat pasukan pertama tidak lagi wujud dalam pasukan, dan akhirnya dua pemain yang merupakan Favidue, Henderson dan pemain tengah menjadi lebih banyak pemain tengah.
Jordan Henderson, yang merupakan kapten Liverpool dan juga bersaing untuk EPL of the Year musim lalu, bermain sebagai pemain tengah dengan Favine ketika Liverpool Centerbacks keluar dari musim akibat kecederaan berturut-turut. Parvine mengulangi rehat dan penampilannya akibat kecederaan sisa, tetapi Henderson tidak dapat dinafikan banyak permainan sepenuh masa dan akibatnya kecederaan pangkal paha menyebabkan dia digantikan dalam perlawanan lain menentang Everton.
Pada masa ini, terdapat lima kecederaan Liverpool, tetapi semua lima pemain ini bertanggungjawab terhadap bahagian besar dalam pasukan, dan mereka adalah keadaan yang menyakitkan untuk Liverpool. Sebagai tambahan kepada lima pemain ini, Arnold, Diogo Jotta, Rama-rama Keita dan Favine baru-baru ini kembali dari kecederaan dan tidak sampai Disember selepas mereka cedera dalam perlawanan Tiagodo Everton.Khususnya, kecederaan di belakang pusat menjadi motivasi untuk merekrut Ozan Kavak dan Ben Davis ke pasaran pemindahan musim sejuk, tetapi mereka juga terlepas permainan beberapa kali kerana kecederaan besar dan kecil.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다