Ik heb de informatie die je nodig hebt voor de ander

Het is niet verkeerd om bezoekers in te voeren en om te kopen door middel van een hogere oproep, maar het is ook heel belangrijk, maar het is niet genoeg om door te gaan met het op de markt brengen van blogs. Blogs moeten in feite worden gebruikt als een middel om het vertrouwen van bronnen te vergroten in plaats van als een directe publiciteitsinstrument, wat betekent dat ik zo professioneel en betrouwbaar ben. Je moet een bedrijf zijn dat je kunt vertrouwen en vertrouwen op basis van dat vertrouwen, en dat is niet genoeg om te doen met een trefwoord voor het doel van het hogeroproepen.
Je moet een column schrijven. Een column, die informatie doorgeeft aan een belangrijke persoon en zijn eigen argumenten uitspreidt. Dus als je je eigen kerntaai hebt laten zien dat je niet genoeg hebt, moet je de informatie die je nodig hebt, schrijven om het tekort aan te pakken.
De drie redenen voor het schrijven van een column zijn: als je eerst om een ​​trefwoord geeft, kun je niet alles zeggen wat je wilt zeggen, alleen wat je nodig hebt, opgesloten in het kader dat je van een sleutelwoord vraagt. Hij kan niet zeggen wat hij wil zeggen, omdat hij eigenlijk meer kan helpen met wat hij wil zeggen. Ik zeg het en laat het los, want het helpt niet om te bloot te stellen. In de kolom, ongeacht de topoproep, doe je wat je wilt zeggen. Geef de informatie die je wilt doorgeven, de informatie die je denkt dat de sleutel is voor een andere persoon. Als u het onderwerp van de kolom goed vasthoudt en niet buiten het onderwerp valt, is het zeer goede informatie voor de kerntaak.
De andere is 백링크 professionaliteit, en je kunt je best doen om te zeggen dat je zo professioneel bent als je bent. Wanneer voel je je expertise en vertrouwen in andere experts? Natuurlijk kan je vertrouwen krijgen door de houding en het vertrouwen die je hebt, maar je zult het meest in principe vertrouwen voelen door je expertise te zien. Als je bijvoorbeeld een blog marketingles wilt volgen, voel je je veel meer expertise en vertrouwen in iemand die veel meer columns heeft geschreven over het omgaan met situaties die je moet aanpakken. Je wilt meestal een bloglezing voor zo’n persoon leren.
Ten slotte is het communicatie met de buren. Als je alleen maar aan het trefwoord werkt, is het misschien goed voor mensen die doorzoeken en binnenkomen, maar het is waarschijnlijk niet de informatie die je interesseert in je buren. Het is belangrijk om nieuwe bezoekers toe te voegen om blogmarketing te doen, maar het is ook belangrijk om met bestaande buren te communiceren en hun ontsnapping te voorkomen. De kolom helpt om met de buren te communiceren. Het is om informatie te leveren die de buren kunnen interesseren.
Om de blogindex te verhogen, presenteer ik meestal twee manieren. Het is om bezoekers in te stromen door middel van een topoproep om mijn post te consumeren en mijn post te consumeren door de herbezoeken van de buurt. Ik denk dat communicatie met de buren net zo belangrijk is als het maken van een topoproep, maar er is niets dat je kunt gebruiken om een ​​kolom te schrijven om de buren te behouden en te herbezoeken. Ik beschouw mijn buurman als een sleuteltas, en ik schrijf het door het opruimen van de informatie die ik nodig heb en wat ik wil zeggen. En dan reageren buren op mijn schrijven, toch? Ik zal je opnieuw antwoorden op die reactie. Als je eenmaal met de buren wilt communiceren, moet je een buurman hebben, toch? Ga niet lui zijn.
Natuurlijk, als je het trefwoord natuurlijk in de kolom smolt, kun je het trefwoord invoegen. Het is niet omdat je het trefwoord niet hoeft in te voegen. Het is alleen dat het invoegen van het sleutelwoord je vertelt wat je wilt zeggen, en als je het trefwoord natuurlijk kunt smelten, voeg het dan in op de beste manier om te worden geactiveerd. Ik schrijf een kolom gestaag, maar ik probeer een sleutelwoord in te voegen, maar ik ben niet teleurgesteld als ik niet ben blootgesteld. Het is belangrijk.
Laten we een specifiek voorbeeld van column schrijven, laten we aannemen dat het een bedrijfsblog is die autowielvervangers maakt, en dat het werk van het sleutelwoord de latere inhoud van verschillende wielvervangingsoperaties zal gebruiken. Omdat de blogs laat in de blogs werken, en dan kan de kolom schrijven door de inhoud te sorteren die de echte gasten gewoonlijk hebben gevraagd of missen. Je kunt de klant vertellen wat je nodig hebt of wat je wilt zeggen, zoals “de klanten moeten weten voordat ze het wiel vervangen” of “de wielvervanging en de sluiting van het wiel”. Als deze records op een blog worden gestapeld, zullen buren niet alleen geïnteresseerd blijven, maar zullen nieuwe bezoekers vertrouwen in hun blogs en voldoende blogmarketing hebben?Dus het is belangrijk om een ​​kolom te schrijven

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다