Kod QR yang disebarkan dan dibasmi kuman tangan sebelum anda masuk

Hai semua! Adakah anda mempunyai hari yang menyenangkan? Saya sudah teruja untuk pergi ke urut hotel Namyangju hari ini. Ia adalah tempat yang saya sering menjadi biasa kerana ia berfungsi dengan baik selepas saya menerimanya. Saya tidak boleh pergi ke bandar kerana bandar itu adalah negara, tetapi saya tidak boleh pergi ke seluruh tempat. Saya berasa kecewa apabila saya menerima Namyangju. Saya terutamanya pergi melalui Matown, dan saya ingin berkongsi dengan anda di mana saya mendapati tempat yang sangat baik.

Saya telah pergi ke banyak tempat dan terdapat banyak kedai urut, tetapi saya memilihnya kerana ia adalah rumah saya yang paling dekat dengan jalan-jalan. Saya fikir anda boleh dengan mudah datang ke stesen di sekeliling anda. Adalah baik untuk menggunakan pengangkutan awam, dan di atas semua, terdapat tempat letak kereta di dalam bangunan, jadi mungkin untuk melawat tempat letak kereta dengan mudah.

Saya boleh turun lif dan kembali ke sudut kiri untuk bertemu dengan urut gaya hotel Namyangju, dan terima kasih kepada kekuatan yang luar biasa dari pintu masuk, jangkaan saya semakin buruk. Saya mahu masuk ke dalam bilik dengan bau aroma yang meleleh melalui pintu, dan saya boleh masuk ke dalam kod QR, pembasmian kuman tangan dan pemeriksaan haba sebelum saya masuk.

Anda boleh menyimpan kasut peribadi anda di dalam kasut anda. Ia bukan kasut terbuka, jadi saya boleh menyimpannya dengan lebih selamat. Kuncinya adalah seperti 강남건마 kunci loker yang anda gunakan di bilik persalinan kemudian, jadi anda perlu menyimpannya. Saya sangat gembira untuk melihat di dalam kedai. Walaupun udara dalaman agak kecewa pada musim sejuk, ia cukup sensitif untuk bernafas, tetapi tidak ada debu dan ia cukup selesa untuk tinggal dan tinggal.

Saya tertanya-tanya apa jenis penjagaan yang akan saya ambil. Saya juga mempunyai urut aroma di Namyangju. Anda tahu, jika anda melihat plat harga, anda boleh mendapatkan keseronokan memilih kerana menu itu murah dan berwarna-warni secara keseluruhan. <UNK> Tai Masaji, urut swedish, dan sebagainya.

Akhirnya, saya memilih urut hotel Namyangju yang merupakan tujuan asal dan memasuki bilik persalinan. Di dalamnya, saya mempunyai meja persalinan, bilik mandi dan kabinet. Dia begitu kemas sehingga dia boleh berubah dengan baik tanpa rasa tidak puas hati. Semua mandi asasnya disertakan, jadi anda tidak perlu mengambilnya secara berasingan.

Saya datang untuk menjaga. Saya telah ditugaskan satu bilik kerana saya melawat sendiri. Saya sangat gembira kerana saya boleh menjaga diri saya sendiri. Tidak lama selepas guru masuk dan melepaskan bahagian-bahagian yang dikumpulkan, saya merasakan bahawa ia pasti berbeza kerana saya menyentuh tangan pakar. Selepas anda merawat seluruh badan anda, anda boleh menyediakan urut kulit kepala dan urut muka. Anda tidak akan tahu sehingga anda mengambil urut gaya hotel Namyangju sendiri!Saya sangat mengesyorkan anda.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다