Ulsan groeit als een professionele voetballer

Yang Seok-hwan (LG), die meer dan 20 homeruns had geslagen tijdens het schrijven van het Jamsil-veld als thuis, werd twee jaar lang de beste slagman van de Futures League in de handel. In zijn eerste jaar met het vertrouwen dat hij de zwakke punten van zijn voorlopers had opgelost, terwijl hij de kracht van de klap had behouden, boog hij zijn hoofd met de laagste slaggemiddelde en de slugging sinds zijn debuut.

Na het laatste seizoen ging Yang naar een oplossing met een felle dialoog met zijn medespelers. Hij zei: “Ik dacht aan de problemen van het seizoen en de batting, de richting van de toekomstige verbeteringen, en (Chee) Eun-sung vroeg veel tijdens zijn technische training met Hyun-soo (Kim) en Gangnam-yi (Yo). Ik heb mijn gedachten en andere gedachten met elkaar uitgedeeld en ik denk dat er een grote verandering is. Ik ben blij dat ik het gevoel heb dat ik in goede richting ben, of dat ik mijn coaches heb beoordeeld. ‘

Vorig jaar probeerde Yang Seok-hwan zijn tekortkomingen aan te vullen. Toen verdween zijn voordeel. Hij ging terug naar de slagman die de slagman weg kon vliegen met het slagpunt voor hem, en probeerde de bal te kiezen en te doen wat hij niet kon.

“Ik moet doen wat ik kon na mijn afronding, maar ik denk dat ik te bewust was om te laten zien dat ik het probleem had verbeterd. De Futures League heeft 70 tot 80 procent van de richting die ik dacht, maar de eerste groep niet. ‘

“Veel woorden, ik heb gehoord dat de bal zwak is en slecht voorafgaat. Ik wilde laten zien dat het onbewust was veranderd. Ik moest agressief voor me zijn, maar ik begon achter me te slaan en toen brak mijn vorm en de balans was slecht. ‘

Yang Seok-hwan zei: “We proberen nu de positie te veranderen die we staan ​​voor de centrale mobiliteit, en Stans zal ook worden teruggebracht en naar voren worden geslagen. Tot nu toe heeft de batting-speed ook goed gewerkt, wat het gevoel goed maakt. “Het is de maand van de centrale mobilisatieslag en heeft de trainingsmethode veranderd met behulp van Eun-seong en Kim Hyun-soo. Het verwierf de centrale mobiliteitsvaardigheden door een training genaamd Longty.

De U-20 World Cup in Polen in 2019. Het vertrek van het Koreaanse U-20-team was verontrustend, een 0-1 verlies tegen Portugal in de eerste ronde van de hoofdlijn. Korea slaagde er echter in de finale te bereiken, te beginnen met de Zuid-Afrikaanse oorlog, en won op zijn beurt Argentinië, Japan, Senegal en Ecuador. Het was de eerste keer dat het Koreaanse 스포츠중계 herenvoetbal de finale van de FIFA (International Football Federation) -wedstrijd bereikte.

Korea eindigde als tweede in de U-20 World Cup in 2019, wat duidelijk was waarom de Koreaanse voetbalbond het K-League Youth System sinds 2008 heeft gevestigd. De K-League-teams moeten de U-18·15·12·10-teams runnen, maar voor de startende teams kunnen ze de U-10 of U-12-teams runnen in het eerste jaar van hun professionele toetreding. We moeten beide U-10-U-18-teams in de tweede helft van het jaar runnen.

De vestiging van het jeugdsysteem leidde tot de tweede plaats in de U-20 World Cup in 2019; van de 21 spelers die deelnamen aan het toernooi waren er 18 uit het jeugdteam van de K-League.

“Ik ben gegroeid in het Ulsan Hyundai Youth Team sinds de middelbare school,” zei hij, “en ik heb de senioren van het eerste leger gezien. Ik kon horen wat ik moest doen om te eten en te groeien tot een goede professionele speler, en ik kreeg privélessen van mijn senioren. Ik heb de K-League-wedstrijd en de training gedetailleerd gevolgd, en Ulsan heeft me enorm geholpen om een ​​professionele voetballer te worden. ‘

O Se-hoon (22, Kim Cheon-sang-mu), die als spits voor de Koreaanse ploeg speelde tijdens de U-20 World Cup in 2019, groeide op in het Ulsan Youth Team en debuteerde voor de professional. Na de U-20 World Cup van 2019 nam hij deel aan het U-23 Championship van de AFC (Aziatische voetbalbond) in 2020, wat leidde tot de overwinning van Korea.O Se-hoon is altijd dankbaar voor Ulsan, die hem tot een professionele speler heeft gemaakt.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다